Kitaláltuk, hogyan lehetséges a minimálinvazív implantológia atrófiás állkapocsban azonnali terhelés mellett is. A válasz a már évek óta bevált, de egymástól mindeddig elkülönítve vizsgált technikák és gondolkodási irányok intelligens kombinációjában rejlik.

A Phoenix rendszer egyrészes és kétrészes csavaros rögzítésű implantációk használatával és lemezes implantátumokkal támogatva az indikációk 98%-ánál* sikeres és igazolt megoldást jelent. Vezető szakértők bevonásával ügyeltünk arra, hogy a protézisek és a kiegészítők kialakítása a lehető leghatékonyabb legyen és a használók igényeit szolgálja.

Ügyfeleink számára ez biztonságot jelent a napi rutinban és biztonságot arra vonatkozóan, hogy a minőségi termékekkel és kipróbált eljárásokkal a legbonyolultabb eseteket is tartósan, gyorsan és a páciensek számára majdnem fájdalommentesen képesek megoldani.

* Az esetek 98%-ában csontépítés nélkül boldogulunk.
A többi esetben a Phoenix rendszerében kizárólag nem resorbens csontanyagot használunk.

A Phoenix rendszere átgondolt és funkcionális kialakításával rendkívüli módon megkönnyíti a munkavégzést. A felhasználók az innovatív rendszerre esküsznek: Az egymással kombinálható csavaros rögzítésű és lemezimplantátumok alkalmazásához minimális számú szerszám és kiegészítő szükséges. reduced to the max – az ügyfél érdekében.