A vállalatról

A Phoenix Implants GmbH 2012-ben jött létre, a székhelye Németországban található. A vállalat tevékenysége a fogászati termékek, különösen a fog- és csontimplantátumok és kiegészítők gyártása és kereskedelme. 2013-ban egy innovatív és nagy teljesítményű implantátumrendszert fejlesztettünk ki a vezető európai implantológusokkal együttműködve és korszerű szerkezeti anyagok alkalmazásával sikeresen tanúsíttattuk, majd bevezettük a piacra.

Jövőképünk, hogy az azonnal terhelhető implantológia és az egészségügyi szolgáltatások területén jelentős és pozitív referenciává váljunk. Tartós és tudományos együttműködésre törekszünk a kortikális csontba beillesztett csavaros és lemezes implantátumok vezető gyártóival, intenzív beágyazódásra törekszünk a regionális piacokon és ezzel egyidejűleg kooperatív és gyümölcsöző együttműködésre a klinikákkal és szájsebészekkel.

Hálózat

Erősségeink egyike a régiókon átívelő kapcsolatrendszer felépítésében és tartós fejlesztésében rejlik. Ennek keretében nyerjük meg, fejlesztjük és támogatjuk hosszú éveken át kereskedelmi és üzleti partnereinket, valamint implantológusainkat egészségügyi intézményeinket és nem utolsósorban referenciabetegeinket. A múltban a közös tevékenységek révén szoros kapcsolatot építettünk fel Dr. Scorteccivel és különböző továbbképzéseken vettünk részt. Ezek a tapasztalatok nagy befolyással voltak a Phoenix rendszerének kifejlesztésére és a PEEK-Optima® és a lemezes implantátumok alkalmazásával még fontosabb szerepet játszanak a termékeink következő generációjában. Dr. Dietrich személyében továbbra is nagyon tapasztalt és elismert implantológus támogat minket szorosan és folyamatosan, és más szakemberek mellett tanfolyamvezetőként is részt vesz az általunk ajánlott képesítő és továbbképző programokban.

Témák

Intenzíven foglalkozunk új anyagokkal és klinikai menedzsmentkoncepciókkal. Termékválasztékunkban ezért 2013 végéig megjelennek a meglévő Phoenix implantátumokhoz tartozó PEEK-Optima® felépítmények. A későbbiekben csavarozható és ragasztható PEEK anyagú körhidakat tervezünk. Ezeket saját maróközpontunkban készítjük, és a PEEK felépítményekkel együtt újabb minőségi többletet jelentenek a betegek ellátásában.
Ügyfeleinkkel és partnereinkkel ápolt szoros együttműködésünk révén közeli betekintésünk nyílik a sikeres és implantáción alapuló fogászati klinikák felépítésébe és szervezetébe. Ezért képesek vagyunk részletes szervezeti koncepciók és gazdaságossági számítások gyors elkészítésére.
Munkánk középpontjában azonban az áll, hogy az embereket, akik számára fontos szerepet játszik a fogászati ellátás és az esztétika, közvetlenül a helyszínen lássuk el csúcsminőségű és azonnal terhelhető implantátumokkal.